MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

ÜRÜN ALAN HERKESE

Ana SayfaKadınÜRÜN ALAN HERKESE
ÜRÜN ALAN HERKESE

Kurduğu Detoksia markası ve ürünleriyle müşterilerinin kilo kaybetmesine yardımcı olan İlknur özkuş, sağlıklı zayıflama alanında obezite cerrahisiyle rekabet edebilecek seviyeye ulaştıklarını söylüyor. 26 bitkiden oluşan, çay ve kapsül şeklinde tüketilebilen bir takviye ürün olan Detoksia, Tarım Bakanlığı’nın Takviye Edici Gıda Onay Ruhsatıyla satışa sunuluyor. ürünü satın alan kişilere ücretsiz olarak diyetisyen ve yaşam koçu desteği de sağlayan Detoksia aynı anda verdiği farklı hizmetlerle de alanında fark yaratıyor. ISO 22000 Gıda Güvenliği Uzmanı, Sağlıklı Beslenme Danışmanı ve Profesyonel Yaşam Koçluğu sertifikalarına sahip olan Markanın Kurucusu İlknur özkuş ile markanın kuruluş aşamasını ve ürünlerinin ayırt edici özellikleri için konuştuk.

09 Şubat, 2021, Salı 22:10
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

 “Öncelikle hiçbir ürünün mucizevi bir etkisinin olmadığını kabul etmemiz gerekir. Bugün tüp mide ameliyatı olan kişiler bile ertesi gün 30-40 kilo vermiyor. Beraberinde sağlıklı beslenme çok önemli. Kişilerin öncelikle beslenme alışkanlıklarını köklü bir şekilde değiştirmeleri lazım.”

“ÜRüNüMüZ ÇAY VE KAPSÜL OLARAK SUNULUYOR”

ürünümüz 26 bitkiden oluşuyor ve içerisinde kimyasal madde barındırmıyor. Tarım Bakanlığı’nın Takviye Edici Gıda Onay Ruhsatıyla satışa sunuldu. 26 bitkinin alerjik etki doğurmayacak şekilde formüle edilmiş özel bir kurgusu da var. Bir astım hastası ve kemoterapi görmüş bir kanser hasta da rahatlıkla kullanabilir. Aynı zamanda Tarım Bakanlığı’nın onayıyla 11 yaşın üstündeki çocuklara da verebiliyoruz. ürünümüz iki çeşit, çay ve kapsül olarak sunuluyor. Her ikisinin de içeriği aynı. Sadece kişinin bünyesine göre yönlendirme yapıyoruz. Kişinin doğru bir yönlendirme ile doğru ürünü bulmasını sağlıyoruz.

“SABAH KAHVALTISINDAN YARIM SAAT ÖNCE AÇ KARNINA GüNDE BİR KEZ KULLANILIYOR”

Her ikisinde de kullanım aynı. Sabah kahvaltısından yarım saat önce aç karnına günde bir kez kullanılıyor. Kapsül olarak kullanılacaksa kapsül bir bardak suyla yutuluyor. çay olarak kullanılacaksa da çay geceden demlenerek sabah kahvaltısından yarım saat önce içilebilir. Her ikisini de içtikten 10 dakika sonra midenin rahat bir şekilde hazmetmesi için iki bardak su ve yarım saat sonra da kahvaltı edilmesini öneriyoruz. 43 kilo veren müşterimiz çay kullanıcı ancak kapsül kullanarak 38 kilo veren müşterimiz de oldu. Kişide eğer kronik bir kabız rahatsızlığı varsa kapsülün içerisindeki sinameki oranı çok yeterli gelmiyor. Bu durumda kişiye çayı öneriyoruz. Eğer kişinin böyle bir problemi yoksa ve çay içmekte de zorlanıyorsa bu durumda da kapsül olarak tüketmeyi tavsiye ediyoruz.

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

DİLARA KIRMIT TAHLİYE OLDU
DİLARA KIRMIT TAHLİYE OLDU
IRAK'TA PİŞTİ, TÜRKİYE'YE DÜŞTÜ
IRAK'TA PİŞTİ, TÜRKİYE'YE DÜŞTÜ
ÖMÜR GEDİK VE GÜLDEN KARABÖCEK SAHNEYİ SALLADI
ÖMÜR GEDİK VE GÜLDEN KARABÖCEK SAHNEYİ SALLADI
AKADEMİSYEN VE MÜZİSYEN
AKADEMİSYEN VE MÜZİSYEN
İLİK NAKLİ BAŞARILI GEÇTİ
CANSEVER’DEN SEVİNDİREN HABER
İLİK NAKLİ BAŞARILI GEÇTİ
ELİF AKBAŞ’TAN DİZİYE DAMGA VURAN ŞARKI
ELİF AKBAŞ’TAN DİZİYE DAMGA VURAN ŞARKI
GÖNÜLLERE DE DOKUNDU
GÖNÜLLERE DE DOKUNDU
MADDİ DURUMU OLMAYAN ÇİFTLERE UMUT OLACAK
MADDİ DURUMU OLMAYAN ÇİFTLERE UMUT OLACAK
ANADOLU MOTİFLERİNİN ÇAĞDAŞ YORUMU
ANADOLU MOTİFLERİNİN ÇAĞDAŞ YORUMU
ATARIM İÇİME
ATARIM İÇİME
TOKSİK İLİŞKİLERE BAŞ KALDIRIYOR
TOKSİK İLİŞKİLERE BAŞ KALDIRIYOR
KURUMUŞ BİR DAL GİBİYİM
KURUMUŞ BİR DAL GİBİYİM
İREM ÖZEN’DEN YENİ SİNGLE
İREM ÖZEN’DEN YENİ SİNGLE
AÇILIŞA YOĞUN İLGİ
AÇILIŞA YOĞUN İLGİ
MÜZİK DÜNYASINDA HEYECAN YARATAN SÜRPRİZ
MÜZİK DÜNYASINDA HEYECAN YARATAN SÜRPRİZ
ZEYNEP AVCI’DAN KADINLARA MÜJDE
ZEYNEP AVCI’DAN KADINLARA MÜJDE
MAGAZİN DÜNYASINA İDDİALI BİR YAPIM DAHA GELİYOR
MAGAZİN DÜNYASINA İDDİALI BİR YAPIM DAHA GELİYOR
AYLA ÇELİK’TEN YENİ HİT ADAYI
AYLA ÇELİK’TEN YENİ HİT ADAYI
TUANA MİNA BAHADIR SETLERE HAZIRLANIYOR
TUANA MİNA BAHADIR SETLERE HAZIRLANIYOR
SENA ŞAHİN’DEN YENİ TEKLİ
SENA ŞAHİN’DEN YENİ TEKLİ

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
Kadın

KAS SİHİRBAZI BURÇİN PARASAYAR

KADIN ÇALIŞANLARA MEME KANSERİ FARKINDALIK EĞİTİMİ

KADINA SAĞLIK İKİNCİ SEZONUYLA DEVAM EDİYOR

KALICI MAKYAJLA HER ZAMAN BAKIMLI OLUN

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle