MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

ŞİMDİ YANDIK

Ana SayfaKültür & SanatŞİMDİ YANDIK
ŞİMDİ YANDIK

Yapımcılığını 100'den fazla ülkede yayınlanmış ve ihracat birinciliği de dahil sayısız ödül almış birçok dizi ve tv programına imza atmış H. Hakan Eren'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Onur Aldoğan'ın oturduğu ONN Medya Türkiye imzalı 'Şimdi Yandık' filminin çekimleri tamamlandı.

23 Nisan, 2022, Cumartesi 00:55
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

'Şimdi Yandık' 3 Haziran'da vizyona giriyor

Oyuncu kadrosunda Ersin Korkut, Tarık Pabuççuoğlu, Nazlı Tosunoğlu, Murat Akkoyunlu, İrfan Kangı, Orçun Kaptan, Sinan Taşkan, Seda Demir ve Esra Sönmezer gibi başarılı oyuncuların yer aldığı 'Şimdi Yandık' filmi 3 Haziran'da sinemaseverlerle buluşuyor.

Türkiye'de bir ilke imza attı

'Şimdi Yandık' filminin ön hazırlık süreci titizlikle yürütüldü. Teknik ekip ve donanım bakımından Hollywood standartlarında kurulan ONN Stüdyoları'nda çekimler 3 haftada tamamlandı.

Platoda ev dekoru kurdular

İstanbul Çekmeköy'de kurulan ve içinde sonsuzluk stüdyosu, ses, dublaj ve montaj bölümlerinin de olduğu stüdyoda 3 oda 1 salon şeklinde eve çevrildi. Bu sayede sert geçen kış aylarına rağmen yaz günü gibi set kuruldu.

'Şimdi Yandık' Hikaye Aynı evde yaşayan 3 eski arkadaşın gün boyunca başından geçen komik olayların karşılıklı ilişkiler üzerinden anlatıldığı ve komşu, mahalleli ve akla gelmeyecek bir sürü karakterin aynı gün içinde eve gelmesiyle tımarhaneye dönen ev ortamında geçen kahkaha garantili bir durum komedisi.

Yönetmen Görüşü: Onur ALDOĞAN

Vodville komedisi tarzı ile Türk sinemasına yeni bir film kazandırmak amacıyla yola çıktığım bir proje "Şimdi Yandık". Filmde amacım her biri kendini kanıtlamış usta komedyen ve tiyatrocuları bir araya getirerek, senaryoyu oyuncuların yetenekleri ile de harmanlayarak ülkemizde pek de örneği olmayan bir durum komedisi yaratmaktı. Bunu da tam olarak başardığımızı düşünüyorum. Film aslında kısaca baskı altında olan iyi niyetli ve komik bir karakterin içinde bulunduğu durumu gizlemek için doğaçlama ne kadar yalan söyleyebileceği, ortaya çıkmak üzere olan gerçeği daha ne kadar saklayabileceği ve hatta bu duruma kimleri ne şekilde alet edebileceği durumunu kişilerin birbirleriyle olan ilişkileri üzerinden anlatıyor. Filmin mizahi anlayışı, kadın erkek ilişkilerinin anlam karışıklığını ve cinsiyet ayrımının temelde kişilerin olaylara bakış açılarında ortaya koydukları değişiklikleri ele alıyor. Filmi yazarken ve çekerken amacım filmi izleyen her kesimden ve her yaştan insanın olabildiğince keyif alarak doyasıya gülebileceği keyifli bir komedi olmasıydı. Artık heyecanla Şimdi Yandık'ın vizyona girmesi ve salonda değerli sinema izleyicisi ile buluşması için gün sayıyorum."

Yapım: ONN Medya

Yapımcı: H. Hakan Eren

Yönetmen ve Senarist: Onur Aldoğan

Proje Tasarım: Onur Aldoğan

Uygulayıcı Yapımcı: Özgür Yılmaz

Dağıtım: CGV Mars

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

KRALIN KIZI
KRALIN KIZI
DEMİRHAN' DAN YENİ TEKLİ
DEMİRHAN' DAN YENİ TEKLİ
ŞEN KIZLAR DOLU DİZGİN YOLA DEVAM
ŞEN KIZLAR DOLU DİZGİN YOLA DEVAM
DİLARA KIRMIT TAHLİYE OLDU
DİLARA KIRMIT TAHLİYE OLDU
IRAK'TA PİŞTİ, TÜRKİYE'YE DÜŞTÜ
IRAK'TA PİŞTİ, TÜRKİYE'YE DÜŞTÜ
ÖMÜR GEDİK VE GÜLDEN KARABÖCEK SAHNEYİ SALLADI
ÖMÜR GEDİK VE GÜLDEN KARABÖCEK SAHNEYİ SALLADI
AKADEMİSYEN VE MÜZİSYEN
AKADEMİSYEN VE MÜZİSYEN
İLİK NAKLİ BAŞARILI GEÇTİ
CANSEVER’DEN SEVİNDİREN HABER
İLİK NAKLİ BAŞARILI GEÇTİ
ELİF AKBAŞ’TAN DİZİYE DAMGA VURAN ŞARKI
ELİF AKBAŞ’TAN DİZİYE DAMGA VURAN ŞARKI
GÖNÜLLERE DE DOKUNDU
GÖNÜLLERE DE DOKUNDU
MADDİ DURUMU OLMAYAN ÇİFTLERE UMUT OLACAK
MADDİ DURUMU OLMAYAN ÇİFTLERE UMUT OLACAK
ANADOLU MOTİFLERİNİN ÇAĞDAŞ YORUMU
ANADOLU MOTİFLERİNİN ÇAĞDAŞ YORUMU
ATARIM İÇİME
ATARIM İÇİME
TOKSİK İLİŞKİLERE BAŞ KALDIRIYOR
TOKSİK İLİŞKİLERE BAŞ KALDIRIYOR
KURUMUŞ BİR DAL GİBİYİM
KURUMUŞ BİR DAL GİBİYİM
İREM ÖZEN’DEN YENİ SİNGLE
İREM ÖZEN’DEN YENİ SİNGLE
AÇILIŞA YOĞUN İLGİ
AÇILIŞA YOĞUN İLGİ
MÜZİK DÜNYASINDA HEYECAN YARATAN SÜRPRİZ
MÜZİK DÜNYASINDA HEYECAN YARATAN SÜRPRİZ
ZEYNEP AVCI’DAN KADINLARA MÜJDE
ZEYNEP AVCI’DAN KADINLARA MÜJDE
MAGAZİN DÜNYASINA İDDİALI BİR YAPIM DAHA GELİYOR
MAGAZİN DÜNYASINA İDDİALI BİR YAPIM DAHA GELİYOR

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
KÜLTÜR & SANAT

ANADOLU MOTİFLERİNİN ÇAĞDAŞ YORUMU

VAKTİ GELENİN YOLU

NEVRA SEREZLİ’NİN TİYATROYA DÖNDÜĞÜ 11 ÖDÜLLÜ

MAYE MUSK İSTANBUL’DA SAHNEDEYDİ

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle