MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

BÖYLE VAHŞET GÖRÜLMEDİ!..

Ana SayfaHaberBÖYLE VAHŞET GÖRÜLMEDİ!..
BÖYLE VAHŞET GÖRÜLMEDİ!..

Konya’da evlendirilmek istenen 15 yaşındaki kızının telefonuna gelen "seni kimseye yar etmem" mesajını gören babanın, oklava ve sopayla çocuğunu darbederek öldürdüğü ileri sürüldü.

18 Aralık, 2013, Çarşamba 13:34
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Bozkır ilçesi Hamzalar beldesinde 17 gün önce Necmettin Erbakan  Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan 15 yaşındaki Burçin S.  adlı kız çocuğu, üç gün önce kafa travmasına bağlı beyin kanaması sonucu hayatını  kaybetti.

Bunun üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yüksekten düşme sonucu  yaralandığı belirtilen kızın durumuyla ilgili ifadeleri inceledi. Ailenin ilk  ifadesinde, Burçin S'nin evlerindeki çanak anteni ayarlamak için çıktığı çatıdan  inerken merdivenden ayağının kayması sonucu düştüğünü söylediği öğrenildi.  Çocuğun başında ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izinin olması ve sonrası  ağabey Veli S'nin (18) ifadesinde, şakalaşırken kardeşinin başına oklava ile  vurduğunu anlattığı dikkati çekti.
 
Ekipler, sürekli çelişkili ifadeler verilmesi üzerine çalışmalarını  aile üzerinde yoğunlaştırdı. Toplanan delillerin ardından baba Yahya S. (38),  üvey anne Hatice S. (29) ile ağabey Veli S. gözaltında alındı. Hatice S. ile Veli  S olayı anlatması üzerine cinayetin ortaya çıktığı öğrenildi.
 
DÖVMEKTEN YORULUNCA AĞABEY DÖVMÜŞ
 
Evin borçlarını ödemesi için tarlalarda çalıştırılan Burçin S'nin  tanıştığı kişiyle arkadaşlık kurduğu ancak ailenin kızı başka biriyle evlendirmek  istediği öğrenildi. Olay günü kızın telefonuna erkek arkadaşından gelen "Seni  kimseye yar etmem" mesajını gören Hatice S'nin durumu kocasına anlattığı, bunun  üzerine tartışma çıktığı bildirildi.
 
Oklava ve sopayla Yahya S'nin kızını uzun süre dövdüğü, yorulunca  ağabey Veli S'nin vurmaya başladığı ileri sürüldü. Başında üç oklava kırıldığı  belirtilen Burçin S'nin korunmak için başını korumaya çalıştığı ellerinde aldığı  darbeler sonucu kırık olduğu ifade edildi. Ayrıca, olaydan sonra üzerinde benzin  kokusu olan kızın yakılmak istendiği ancak ateş bulunamayınca başarılı  olunamadığı iddia edildi.
 
CENAZEYİ ALIP DEFNETMİŞLER

Uzun süren yaşam mücadelesini kaybeden kızın cenazesinin ailesi  tarafından alındığı öğrenildi. Henüz kendisi bir yaşındayken annesini o zaman 3,5  yaşında olan ağabeyi Veli S'nin kazara av tüfeğiyle ateş etmesi sonucu öldüğü  belirtilen Burçin S'nin cenazesinin, babası, ağabeyi ve akrabaları tarafından  defnedildiği, sonrasında ailenin taziyeleri kabul ettiği aktarıldı.

Ailenin sürekli çelişkili ifade vermesinin nedeni olarak ise  jandarmanın takibi ve dosya üzerinde yoğun çalıştığını fark eden Veli S'nin "İlk  suçu ben üzerime aldım. Ancak herkes ifadesini değiştirmezse doğruları anlatırım.  Ben kimse için cezaevine giremem" dediği ileri sürüldü.
 
Jandarmadaki işlemlerinin ardından Bozkır Devlet Hastanesinde sağlık  kontrolünden geçirilen Yahya, Veli ve Hatice S, adliyeye sevk edildi.
 
Konya'da merdivenden düşmesi sonucu yaralandığı belirtilen kız  çocuğunun başında ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izine rastlanmış, ilk  gözaltına alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Veli  S'nin jandarmadaki ifadesinde, şakalaşırken kardeşinin başına oklava ile  vurduğunu söylediği öğrenilmişti.

Kaynak:Bursa Hakimiyet

 

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

KRALIN KIZI
KRALIN KIZI
DEMİRHAN' DAN YENİ TEKLİ
DEMİRHAN' DAN YENİ TEKLİ
ŞEN KIZLAR DOLU DİZGİN YOLA DEVAM
ŞEN KIZLAR DOLU DİZGİN YOLA DEVAM
DİLARA KIRMIT TAHLİYE OLDU
DİLARA KIRMIT TAHLİYE OLDU
IRAK'TA PİŞTİ, TÜRKİYE'YE DÜŞTÜ
IRAK'TA PİŞTİ, TÜRKİYE'YE DÜŞTÜ
ÖMÜR GEDİK VE GÜLDEN KARABÖCEK SAHNEYİ SALLADI
ÖMÜR GEDİK VE GÜLDEN KARABÖCEK SAHNEYİ SALLADI
AKADEMİSYEN VE MÜZİSYEN
AKADEMİSYEN VE MÜZİSYEN
İLİK NAKLİ BAŞARILI GEÇTİ
CANSEVER’DEN SEVİNDİREN HABER
İLİK NAKLİ BAŞARILI GEÇTİ
ELİF AKBAŞ’TAN DİZİYE DAMGA VURAN ŞARKI
ELİF AKBAŞ’TAN DİZİYE DAMGA VURAN ŞARKI
GÖNÜLLERE DE DOKUNDU
GÖNÜLLERE DE DOKUNDU
MADDİ DURUMU OLMAYAN ÇİFTLERE UMUT OLACAK
MADDİ DURUMU OLMAYAN ÇİFTLERE UMUT OLACAK
ANADOLU MOTİFLERİNİN ÇAĞDAŞ YORUMU
ANADOLU MOTİFLERİNİN ÇAĞDAŞ YORUMU
ATARIM İÇİME
ATARIM İÇİME
TOKSİK İLİŞKİLERE BAŞ KALDIRIYOR
TOKSİK İLİŞKİLERE BAŞ KALDIRIYOR
KURUMUŞ BİR DAL GİBİYİM
KURUMUŞ BİR DAL GİBİYİM
İREM ÖZEN’DEN YENİ SİNGLE
İREM ÖZEN’DEN YENİ SİNGLE
AÇILIŞA YOĞUN İLGİ
AÇILIŞA YOĞUN İLGİ
MÜZİK DÜNYASINDA HEYECAN YARATAN SÜRPRİZ
MÜZİK DÜNYASINDA HEYECAN YARATAN SÜRPRİZ
ZEYNEP AVCI’DAN KADINLARA MÜJDE
ZEYNEP AVCI’DAN KADINLARA MÜJDE
MAGAZİN DÜNYASINA İDDİALI BİR YAPIM DAHA GELİYOR
MAGAZİN DÜNYASINA İDDİALI BİR YAPIM DAHA GELİYOR

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
HABER

SUSTURDUĞUNUZ O SESİ DİNLEYİN

60 PORTRE VE TABLO İLE DUYGUSAL BİR YOLCULUK

YAŞLILAR UNUTULMADI

FESTİVAL DİYARBAKIR'DA BAŞLIYOR

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle