MENU
  • EĞİTİM
  • MEKAN
  • HABER
  • Basın Bülteni
  • SİNEMA
  • Kadın
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • BİYOGRAFİLER
  • RÖPORTAJLAR
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
Haber Caddesi
DOLAR6.8555
EURO7.7475
GR ALTIN390.45
ÇEYREK640.68
İstanbul
Haber Caddesi
Haber Caddesi
  • MAGAZİN
  • MÜZİK
  • YAŞAM
  • GÜNCEL
  • MODA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • KÜLTÜR & SANAT
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
Kapat

BOĞULMA VAKALARINA BİR GÜNDE 10 KURBAN!..

Ana SayfaHaberBOĞULMA VAKALARINA BİR GÜNDE 10 KURBAN!..
BOĞULMA VAKALARINA BİR GÜNDE 10 KURBAN!..

Şile’de denize giren 16 ve 17 yaşlarındaki 4 arkadaş, dalgalara kapılarak boğuldu.

23 Haziran, 2014, Pazartesi 17:30
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol
İstanbul Vali Hüseyin Avni Mutlu ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ölü sayısının 5'e yüksendiğini belirterek Karadeniz sahilinde denize girecekleri uyardı. Öte yandan Gaziantep ve Adana'da da 5 kişi boğularak hayatını kaybetti.
 
Şile'de denize giren 16 ve 17 yaşlarındaki 4 arkadaş, dalgalara kapılarak boğuldu. İstanbul Vali Hüseyin Avni Mutlu ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ölü sayısının 5'e yüksendiğini belirterek Karadeniz sahilinde denize girecekleriuyardı. Öte yandan Gaziantep ve Adana'da da 5 kişi boğularak hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, Şile'nin Alacalı köyünde Barış Oba (17), Ferhat Yılmaz (16), Suat Aybi (17) ve İbrahim İrge (16) yüzmek için denize girdi. Yılmaz, Aybi ve İrge, dalgalara kapılarak kayboldu, Oba, çevredekilerin yardımıyla sudan çıkarıldı. Şile Devlet Hastanesine kaldırılan Oba, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
 
Sahil güvenlik ekipleri, kaybolan 3 kişinin bulunması için bölgede arama başlattı. Sahil güvenlik helikopterinin de destek verdiği aramada, ekipler önce Yılmaz ve Aybi'ye, bir süre sonra da İrge'ye ulaştı. Yapılan kontrolde boğulduğu belirlenen 3 kişinin cesedi, sahil güvenlik botuyla Şile'ye yakın bir bölgeye götürülerek kıyıya çıkarıldı. Cesetler, buradan ambulanslarla Şile Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
 
VALİ'DEN KARADENİZ UYARISI
 
Olayın ardından Twitter hesabından açıklama yapan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ise, "Karadenizde yüzecekler çeken akıntıya çok dikkat etmeliler. Maalesef bugün 5 gencimiz boğuldu. Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar dilerim" dedi.
 
İKİ İLDE 5 KİŞİ BOĞULDU
 
Öte yandan dün Gaziantep ve Hatay'dan da boğularak ölüm haberleri geldi. Gaziantep'te aynı aileden 3 kişi yaşamını yitirirken, Hatay’da denize açıldıkları botun alabora olması sonucu dayı ve yeğen boğularak can verdi.
 
Gaziantep’in Yusufeli ilçesinde 14 yaşındaki Ramazan Zeybel dün serinlemek için Fırat Nehri’ne girdi. Bir anda imdat çığlıklarını duyan baba Zeki Zeybel oğlunu kurtarmak için nehre atladı. Babasının ve kardeşinin gözden kaybolması üzerine 15 yaşındaki Bekir Zeybel de nehre girdi. Bekir’de gözden kaybolunca yakınları jandarma ve kurtarma ekiplerini aradı. Bu sırada balık tutan Mustafa Çelik suya girerek Ramazan ve Zeki Zeybel’in cesedini kıyıya çıkardı. Olay yerine gelen sualtı ekipleri çalışmalar sonunda Ramazan Zeybel’in cansız bedenine ulaştı. Zeybel Ailesi’nin yakınları cesetler çıkartılırken sinir krizi geçirdi.
 
CESETLERİ KIYIYA VURDU
 
Hatay’da Osmaniye Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mehmet Coçkun (45) ile yeğeni Mücahit Kaya (35) dün saat 13.00 sıralarında Erzin ilçesi Burnaz Sahili’nde lastik botla denize açıldı. Bir müddet sonra dalgalar botu alabora etti. Denize düşen Coşkun ve Kaya’nın cansız bedenleri, 2 saat sonra 4 kilometre uzaklıktaki BOTAŞ Sahili’ne vurdu. Sahilde 2 ceset gören vatandaşlar jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Cesetler, olay yerindeki incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
 
Kaynak:Ankara Haber
 
 
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber Caddesi

Haber Caddesi

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

DİLARA KIRMIT TAHLİYE OLDU
DİLARA KIRMIT TAHLİYE OLDU
IRAK'TA PİŞTİ, TÜRKİYE'YE DÜŞTÜ
IRAK'TA PİŞTİ, TÜRKİYE'YE DÜŞTÜ
ÖMÜR GEDİK VE GÜLDEN KARABÖCEK SAHNEYİ SALLADI
ÖMÜR GEDİK VE GÜLDEN KARABÖCEK SAHNEYİ SALLADI
AKADEMİSYEN VE MÜZİSYEN
AKADEMİSYEN VE MÜZİSYEN
İLİK NAKLİ BAŞARILI GEÇTİ
CANSEVER’DEN SEVİNDİREN HABER
İLİK NAKLİ BAŞARILI GEÇTİ
ELİF AKBAŞ’TAN DİZİYE DAMGA VURAN ŞARKI
ELİF AKBAŞ’TAN DİZİYE DAMGA VURAN ŞARKI
GÖNÜLLERE DE DOKUNDU
GÖNÜLLERE DE DOKUNDU
MADDİ DURUMU OLMAYAN ÇİFTLERE UMUT OLACAK
MADDİ DURUMU OLMAYAN ÇİFTLERE UMUT OLACAK
ANADOLU MOTİFLERİNİN ÇAĞDAŞ YORUMU
ANADOLU MOTİFLERİNİN ÇAĞDAŞ YORUMU
ATARIM İÇİME
ATARIM İÇİME
TOKSİK İLİŞKİLERE BAŞ KALDIRIYOR
TOKSİK İLİŞKİLERE BAŞ KALDIRIYOR
KURUMUŞ BİR DAL GİBİYİM
KURUMUŞ BİR DAL GİBİYİM
İREM ÖZEN’DEN YENİ SİNGLE
İREM ÖZEN’DEN YENİ SİNGLE
AÇILIŞA YOĞUN İLGİ
AÇILIŞA YOĞUN İLGİ
MÜZİK DÜNYASINDA HEYECAN YARATAN SÜRPRİZ
MÜZİK DÜNYASINDA HEYECAN YARATAN SÜRPRİZ
ZEYNEP AVCI’DAN KADINLARA MÜJDE
ZEYNEP AVCI’DAN KADINLARA MÜJDE
MAGAZİN DÜNYASINA İDDİALI BİR YAPIM DAHA GELİYOR
MAGAZİN DÜNYASINA İDDİALI BİR YAPIM DAHA GELİYOR
AYLA ÇELİK’TEN YENİ HİT ADAYI
AYLA ÇELİK’TEN YENİ HİT ADAYI
TUANA MİNA BAHADIR SETLERE HAZIRLANIYOR
TUANA MİNA BAHADIR SETLERE HAZIRLANIYOR
SENA ŞAHİN’DEN YENİ TEKLİ
SENA ŞAHİN’DEN YENİ TEKLİ

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
HABER

SUSTURDUĞUNUZ O SESİ DİNLEYİN

60 PORTRE VE TABLO İLE DUYGUSAL BİR YOLCULUK

YAŞLILAR UNUTULMADI

FESTİVAL DİYARBAKIR'DA BAŞLIYOR

Haber Caddesi
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber Caddesi 2021 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle