© Haber Caddesi 2021

JÜRİ ÜYELİĞİNE DOĞUM ENGELİ!..

X-Factor yarışmasının tarihini aralık ayına çekilince ocakta doğum yapacak Meryem Uzerli’yi jüri yapma planı rafa kalktı.

Başta ABD ve İngiltere olmak üzere onlarca ülkede milyarlarca kişiyi ekrana kilitleyen şarkı yarışması X-Factor’ü Türkiye ’ye getiren MED Yapım, bombayı patlatamadı. Şirket, jüri üyesi olması için; tükenmişlik sendromu nedeniyle Muhteşem Yüzyıl’dan ayrılan, Meryem Uzerli’nin kapısını çaldı. Uzun pazarlıklar sonrası Uzerli, teklifi kabul etti.
 
Plana göre yarışma, 2014’ün ilk çeyreğinde başlayacaktı. Ancak X-Factor’ü yayınlayacak kanal, tarihi aralık ayına çekince, her şey alt üst oldu. Ocakta doğum yapacak olan ve bölüm başı 30 bin euro alacağı iddia edilen oyuncu, projenin dışında kaldı.
 
2 MİLYONU VERECEK İSİMLER ARANIYOR


X-Factor’ün yabancı versiyonlarında Britney Spears, Nicole Scherzinger, Kylie Minogue, Katy Perry gibi dünya ünlü isimler jüri koltuğuna oturdu. Akşam'ın haberine göre; ödülün 2 milyon Türk Lirası olduğu Türkiye versiyonunda ise Gülşen ve Mustafa Ceceli’nin ismi geçiyor.

Kaynak:http://www.gazeteport.com.tr/haber/149008/juri-uyeligine-dogum-engeli

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER